Review: Corsair Strafe RGB MX Silent
Productpagina @ Corsair


Onlangs bekeken we de Corsair Strafe, het nieuwe ‘instap’ mechanische toetsenbord van Corsair. Redelijk recht-toe-recht-aan met een kunststof behuizing zonder al te veel opvallende fysiek features en met geheel rode verlichting, maar dan wel met aardig wat licht effecten, en uiteraard voorzien van de enige echte Cherry MX switches. De Corsair Strafe RGB van vandaag heeft weliswaar een grotendeels gelijke naamgeving, maar is toch een heel ander beestje. Uiteraard gaan we ‘RGB’ verlichting bekijken, maar we gaan vooral ook kijken naar de aller nieuwste switches uit de stallen van Cherry: De Cherry MX Silent switches, een Corsair exclusieve switch (voor de komende maanden). Het laat weinig aan de verbeelding over waar deze switches zich op richten.

Met de uitgebreidere verlichting, unieke switches, en een polssteun is de Strafe RGB MX Silent wel een stukje prijziger dan de originele strafe: voor 165 euro gaat hij over de toonbank. Een Strafe RGB met de oude bekende MX switches zoals Red en Brown bestaan ook, echter de MX Brown versie lijkt vooralsnog niet leverbaar, en de MX Red versie is slechts 5 euro goedkoper dan de MX Silent.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.