Productpagina C1 @ Cryorig
Productpagina H7 @ Cryorig


Het is tijd voor Cryorig koeler review nummer 3 en 4, overigens van de totaal 5 koelers die Cryorig in het assortiment heeft. De twee onderwerpen in deze review zijn overigens in veel opzichten anders: De C1 is één van de eerste Cryorig producten waar de H7 Universal de meest recente is, de C1 is een top-down koeler terwijl de H7 een traditionele tower vorm heeft, en terwijl de C1 een stevig geprijsde luxe koeler is (vanaf ca 70 euro) is de H7 juist een betaalbare oplossing met een adviesprijs van $35. Helaas is de H7 nog niet opgedoken bij Nederlandse webshops, maar ter vergelijking: De H5 Universal met een adviesprijs van 47$ kost momenteel zo’n 47 euro. Ik ga gemakshalve dus uit van een uiteindelijke prijs van ca 35 euro voor de H7 Universal.

Één ding hebben ze echter wel gemeen: Cryorig maakt koeloplossingen die voor het oog in elk geval uitstekend zijn, en met de voorgaande koelers lieten ze zien dat ze niet alleen mooie producten, maar ook prettige installatie, verzorgde verpakkingen, en degelijke koelprestaties konden neerzetten. Uiteraard de vraag of deze koelers dat ook gaan doen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.