600,745Beste (mede)tweakers, ditmaal een review van de Lian Li PC-Q27 mini-ITX case. Ik ging een pc’tje maken die enkel als opslag zou functioneren, dus een klein formaat is een plus, en een beetje leuk uiterlijk zou leuk zijn. Enige tijd geleden een review gemaakt van de Fractal Node 304, deze case beviel eigenlijk goed, echter leek het mij leuk iets nieuws uit te testen. Na een beetje snuffelen door mini-ITX cases de Lian Li PC-Q27 tegen gekomen, een case die op de plaatjes goed naar voren komt, en wat betreft specs zou voldoen aan mijn eisen.

Deze case is verkrijgbaar in het zwart en zilver, beide met een “brushed alu” look. Ik heb er 58 euro voor betaald, wat voor een dergelijk oogende case niet veel lijkt. Ik hoor veel positieve berichten over het merk, echter betreft dat voornamelijk duurdere cases. Ik was dan ook zeer benieuwd hoe deze budget-Lian Li zou presteren.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.