Een belangrijk onderdeel van de Phantom 820 is de LED feature. Deze vinden we zowel bovenop, aan de voorzijde, als aan de binnenkant. Je kan via de LED-mode knop kiezen om het geheel aan te zetten, maar ook om enkel de buitenzijde of binnenzijde te laten branden. Hou je het liever donker? Dat kan gelukkig ook.





Persoonlijk? Lekker volle bak aan die handel!




Overdreven veel licht is het gelukkig niet, maar zowel de ventilatoren als je GPU en CPU worden netjes verlicht, zeker een combinatie met wit (en kabels met witte sleeves) doet de verlichting goed.






Wat je vaker ziet bij RGB LEDs is dat ze wat last hebben met het weergeven van puur wit, ook de Phantom 820 heeft daar iets last van en dat is wel een beetje jammer. Als gevolg heb ik de verlichting maar iets richting ijs-blauw gezet. Wat je met de witte setting ziet is dat je hier en daar toch een rode en groene glow krijgt. Als ik de ventilator ‘gewoon’ op de foto zet dan zie je er weinig van (en in het ‘echt’ is het ook zeker niet extreem hinderlijk). Zet ik de sluitertijd echter een stuk lager, dan zie je beter wat ik bedoel: Groene en Rode vlakken.



Wat de NZXT H630 ook had is de verlichting van het I/O paneel aan de achterzijde. Erg handig bij het inpluggen van je randapparatuur. Deze kan je ook met een knopje aan de voorzijde.


Het leukste is toch om de hue van de verlichting aan te passen, met de draaiknop aan de voorkant kan je door een ruime selectie kleureffecten schakelen. Keuze genoeg dus, waarbij eigenlijk enkel de ‘puur wit’ setting een beetje geplaagd lijkt door de RGB glow. Wederom tijd voor een gifje, de derde en laatste:


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.