Productpagina @ ROCCAT.org


Nog een mechanisch toetsenbordje, het zat er een beetje aan te komen. Nadat mijn dame een mooie ROCCAT (insert opmerking over all-caps merknamen hier) muis en headset in gebruik had genomen zou het heeeel misschien toch wel een leuk idee zijn om het setje compleet te maken met een Cherry MX Mechanisch keyboard; ze had tenslotte al een muis en een headset, en merk-matchen blijft wel leuker. Ik stond er zelf ook positief tegenover, want het TKL bordje welke oorspronkelijk voor mijn test-hoek bedoeld was lag al ruime tijd bij haar systeem. Na het lezen van een mooie review over de Ryos TKL Pro, en nadat zij de laatste maanden erg tevreden was met de TKL formfactor, was de keuze praktisch al gemaakt.

De Ryos TKL Pro is, zoals de naam en de bovenstaande alinea doen vermoeden, een tenkeyless toetsenbord gebaseerd op de Cherry MX switches. Dat houdt in: een toetsenbord zonder numpad gedeelte. Hoewel dit vaak wordt gecombineerd met een compacte behuizing gaat ROCCAT met de Ryos TKL Pro een iets andere kant op: Hij is nog altijd een stuk smaller, maar de behuizing is wel breder dan strikt noodzakelijk, komt met een geïntegreerde polssteun, en heeft er wat extra knoppen bij in het frame. Uiteraard komt een toetsenbord wat zich op gamers richt met een LED feature, welke wij straks gaan bespreken bekijken.

De ROCCAT Ryos TKL Pro kost op dit moment ca 140 euro.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments