Review: SilverStone Grandia GD10

Links: SilverStone Grandia GD 10 productpagina


De SilverStone Grandia serie zag in 2008 het levenslicht. Sinds dat jaartal zijn er acht Grandia’s uitgebracht. In mijn review bespreek ik de meest recente versie de Grandia GD10. De Grandia GD10 is een HTPC behuizing met uitgebreide inbouwmogelijkheden. Iets wat ik zeker tijdens mijn review uitvoerig ga testen.

De Grandia GD10 verraste mij niet alleen met een strak design, maar ook met zijn afmetingen. Na nader inspectie tijdens het uitpakken en het open schroeven kwam ik zeeën van ruimte tegen. De Grandia GD10 biedt als HTPC flexibiliteit voor zowel componenten en koelingsmogelijkheden. Met de afmeting van 442 x 171 x 362 mm past de Grandia GD10 mooi naast een versterker onder je TV, of gewoon op je TV meubel.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu