Review: TP-LINK RE450 Range Extender

Links: TP-LINK RE450 Range Extender productpagina


In mijn ouderlijk huis was ik altijd tevreden met de draadloze verbinding. Ik was ook niet zo veeleisend, want de router stond immers op mijn eigen kamer. Nu ik verhuisd ben hecht ik meer waarde aan een stabiele verbinding in heel het huis. Ik zit nu ook veel vaker met mijn laptop of iPad op de bank in de huiskamer.

S’ avonds vind ik het fijn om nog even wat productiviteit, of plezier te hebben op mijn iPad voor het slapen. Vaak genoeg pak ik ook mijn telefoon voor het 9GAG momentje van de dag. Ons nieuwe huis heeft alleen wat problemen qua dekkingsgebied. De verbinding in de slaapkamer is niet super prettig en valt om de havenklap weg. Zeker als ik tussen mijn dekentjes verstopt lig. Er moest dus verandering komen in de situatie, een klusje voor een range extender!

Vandaag bespreek ik de TP-LINK RE450 een AC1750 extender. Deze RE450 heeft kost momenteel circa 68 euro. Zijn de dagen er dan eindelijk dat een 9GAG sessie in bed volkomen geslaagd is? Je leest het verder in mijn review.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu