En dan nu het kastje aan de monitor monteren. De monitor is een BenQ GL2460. Deze is eigenlijk spotgoedkoop voor hoe het beeld er uit ziet, en heeft uiteraard de benodigde Vesa gaatjes achterop. Let bij het zoeken naar de monitor van jouw keuze even op hoe de achterkant van het scherm er uit ziet. Sommige schermen staan wel als Vesa-compatible gesorteerd, maar soms worden die Vesa-gaten gebruikt voor de voet van het scherm. In dat geval is het scherm natuurlijk geschikt wel voor wandmontage, maar niet om de ISK110 er aan te hangen terwijl het scherm op z’n voetje staat. Uiteraard is er ook niets wat je tegen houdt als je een touch-screen wilt hebben zo lang je hij maar Vesa compatible is.

600,471

1) Zoek de gaatjes.

600,472

600,535

2) Zet met 4 meegeleverde schroefjes de beugel op de monitor.

600,575

3) Schuif de Antec ISK110 op de beugel. Met 3 duimschroeven zet je deze aan de onderkant aan het bracket vast.

En dan: 4) Geniet van je nieuwe pc? Het stelt zoals je ziet echt niets voor. En met 1750 gram volgebouwd is de ISK110 eigenlijk geen noemenswaardige last op je monitorstandaard. Je kan ook zien dat met dit 24 inch scherm de case er keurig achter valt. Een 23’er kom je misschien ook nog mee weg, maar ik vermoed dat een 22 inch of kleiner scherm te klein zal zijn om hem geheel te verbergen. Uiteraard kan je vanaf een hoek van boven wel de top van de case zien, maar dat vind ik er eigenlijk wel mooi en ook wat interessant uit zien. Het is dan ook niet iets wat je in veel huishoudens of kantoren tegen gaat komen. Verder vind ik het nog een klein voordeetje dat de case lekker dun is, en het scherm als geheel praktisch niet dieper maakt; je hoeft dus niet je monitor verder naar voren te halen om ruimte te maken voor je nieuwe systeem. Het resultaat is m.i. gewoon een zeer goed uitziende all-in-one.

600,423

Ziet er netjes uit, en komt niet boven de monitor uit.

600,353

Zelfs als je een beetje van boven kijkt ziet de ISK110 er eigenlijk ook gewoon keurig uit.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments