Wat verpakking betreft is het een beetje een standaard verhaal. Aardige doos (al weet ik niet precies wat uilen met games te maken hebben, of draken, of wat dan ook), stevige kartonnen binnendoos, en daarin de kaart in folie en dik in het schuim. Prima.Ik moet zeggen dat de Asus GTX 970 Strix een extreem aantrekkelijke kaart is. Grotendeels zwart, lekker stevige componenten (bijv een dikke heatpipe), en natuurlijk een mooie backplate. Dat laatst geeft hem visueel wel een streepje voor op zijn MSI counterpart.

Alles oogt en voelt gewoon lekker degelijk, zo ook de constructie rond de fans, de blades zelf, en het uiteinde van de kaart. Enkel de ventilatoren hebben een hintje rood, maar al met al toch een vrij neutrale kaart die zich aardig laat combineren met andere hardware. Op de achterkant treffen we twee DVI aansluitingen (één DVI-I en één DVI-D), een HDMI 2.0 en een DP uitgang aan.De ervaring met de Mini begint grofweg gelijk, al is het doosje gewoon wat kleiner. De GTX 970 mini is een wat meer bescheiden vormgegeven recht-toe-recht aan zwarte constructie. Ook de Mini wordt gevoed door een enkele 8-pin aansluiting. Ook hier zien we een backplate voor een strakkere uitstraling. Hoewel beide modellen deel van hun lucht naar buiten kwijt kunnen zien we dat ze een groot deel direct de kast in blazen, waardoor airflow in je behuizing wel gewenst is.
Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments