Productpagina @ BitFenix.com


Begin dit jaar maakte ik een review van de BitFenix Pandora, een behuizing die in eerste instantie op viel door zijn gebogen aluminium panelen, maar ook met zijn kleine TFT paneeltje aan de voorzijde waar je je eigen logo op kon laten weergeven. Het onderwerp van vandaag, de BitFenix Aegis, heeft wederom dat paneeltje (de officiële naam is “ICON Display” overigens), maar wat de uitstraling betreft gooit BitFenix het over een hele andere boeg.

Zoals altijd is er wel weer sprake van een opvallende behuizing, iets wat in de regel met de BitFenix naam gepaard gaat. Het smalle frame met aluminium maakt plaats voor een meer klassieke afmeting en kunststof, wat natuurlijk met een lagere prijs samen gaat: De Aegis is verkrijgbaar voor grofweg 90 euro, de Aegis Core, het model zonder het schermpje aan de voorzijde, is in de regel een tientje tot 15 euro goedkoper.

BitFenix heeft tevens weer gekozen voor een ruime selectie kleuren om te kiezen, waarbij mijn review over het witte model gaat.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.