Beide muizen komen met RGB verlichting, maar net zo verschillend als de fysieke uitstraling is de LED implementatie in deze muizen. De 450M heeft een LEDje in de DPI switch, achter het muiswiel, en het gehele logo verlicht. Jammer is het feit dat de colour-cycle modus van die drie LEDs niet synchroon verloopt, waardoor iets anders dan één vaste kleur er als een circus uit ziet. Veel maakt het volgens mij ook niet uit, want omdat de muis zelf al veel groene elementen heeft is ‘alles groen’ zonder twijfel de meest aantrekkelijke stand. Hoewel LEDs niet altijd iets toevoegen kan ik niet ontkennen dat in de 450M de verlichting (die van mij best enkel groen had mogen zijn) toch echt voor een mooi totaalplaatje zorgt.

De LEDs in de 530M zijn wat dat betreft een stukje rustiger; van boven zien we er zelfs niets van. Enkel de rand aan de onder/achterkant, en de DPI indicators voor de duimknoppen lichten op. Het LED balkje onderop is bescheiden, wat mij betreft geen onaardige toevoeging, maar wellicht toch één die door de beperkte zichtbaarheid misschien niet zo veel toevoegt aan het geheel. Om het ‘underwhelming’ te noemen doet de muis geen eer aan, want de resulterende plaatjes doen het volgens mij toch erg goed, het is echter gewoon een bescheiden detail.
Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments