Wat Edifier hardware zijn wij begonnen met het testen van een vrij breed scala aan producten alvorens we bij de 2.0 speakersets aankwamen. Vanaf dat moment gingen we stapje voor stapje, of zeg eigenlijk maar gerust met een roltrap, omhoog om keer op keer de overtreffende trap te ervaren. Hoewel we ons voorbereiden om onze oren te laten verleiden door wederom een –nog- betere set 2.0 speakers keren we eerst even terug met onze voeten naar moeder aarde om een set te testen die zich toch een instapper mag noemen (laat ik discussies vermijden omtrent het feit dat een 500 euro 2.0 set in de hifi wereld de titel instapper nog niet eens mag dragen).

De Edifier XM6PF is niet alleen lekker betaalbaar met een prijs van ca 79 euro, inclusief de lekkere 21% hap van onze beste overheid, maar als 2.1 set is het in feite ook weer een echte pc speaker. In deze review bekijken we wat je van deze set mag verwachten, en uiteraard halen we de eerder gereviewde Edifier R1280T (sub 100 euro, 2.0) set en de grotere broer van deze zet, de Edifier C3X (~150 euro, eveneens 2.1) aan.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”363843″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.