Wat verpakking betreft houdt Edifier het bescheiden; witte doos, net lijstje features, weinig bombarie. Intern veel schuim, een documentje met vast erg nuttige info erin, een 3,5mm kabel om de set aan te sluiten… en… een afstandsbediening. Zoals we vaker hebben gezien een simpel en licht ding met wat suffe dome knoppen, maar in dit segment prima acceptabel.

De set zelf beschrijft zich het beste als eenvoudig met wat kleine elementen om toch net wat eleganter voor de dag te komen. ‘Titanium’ klinkt natuurlijk als iets wat gamers vast leuk vinden, maar het totaalplaatje blijft toch best bescheiden.De satellieten zijn zoals we vaker bij Edifier zien niet opvallend gevormd (al hebben ze die ook wel), maar ouderwetse rechthoekige klankkasten met enkel detail van voren. Ik vermoed een MDF constructie, maar zwaar zijn ze absoluut niet; een herinnering dat we niet in het midden- of hoge segment zitten. Wat afwerking betreft niet direct iets om te klagen, maar kleine details buiten het zicht, zoals de kabel die gewoon een gaatje in gaat, maken het ook herkenbaar dat er wel over de centjes is gedacht. We zien dat de satellieten kunnen worden opgehangen, en tevens dat de stofkappen verwijderd kunnen worden voor een iets opvallender, maar m.i. goedkoper ogend totaalplaatje. Waarom er ‘iets’ op die driver zit weet ik niet, maar een korte Google toonde mij foto’s van anderen met hetzelfde effect dus het zal ‘working as intended’ zijn.De sub is eveneens recht-toe-recht-aan. Kleine bijpassende accententen, maar weinig echt opvallend, vermoedelijk iets wat veelal positief zal zijn. Aansluitingen bevinden zich aan de rechterkant van de sub in plaats van de achterkant, waar we naast de inputs, outputs voor de satellieten, en de bass-controle ook de volume en media buttons vinden, voor wanneer je je remote kwijt bent gok ik.


Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.