Review: Eizo EV2730Q
Productpagina @ Eizo


Één van de leukste elementen van het reviewen blijft dat je soms met producten aan de slag gaat die je normaliter nooit had kunnen ervaren. Helemaal mooi zijn de momenten dat het product vervolgens ook nog eens iets echt unieks is, in dit geval een 26.5” 1920×1920 Eizo monitor, oftewel een vierkant. De EV2730Q is het enige product op de markt die een 1:1 aspect ratio biedt, dus een werkelijk unieke ervaring.

In deze review gaan we kijken naar wat dat precies inhoudt, of en wanneer een dergelijk scherm interessant is, en waar je in de praktijk zoal tegen aan loopt bij iets waar applicatiemakers in de regel niet van uit gaan.

De EV2730Q is inmiddels iets meer dan een jaar op de markt. Oorspronkelijk kwam hij met een prijskaartje van ca 1500 euro, dit zakte vlot tot ca 1200-1300 euro, en inmiddels is deze Eizo te krijgen voor 869 euro in de BTW.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”281454″ numshops=”5″]

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.