De specificaties en features van de InWin website:


De 901 is gemaakt van aluminium met zijpanelen van ‘tempered glass’; glas wat bewerkt is om sterker te zijn, en bij geval van ongelukken niet te versplinteren. De dikte van het aluminium is opvallend in positieve zin.

De afmetingen zijn redelijk compact voor een behuizing, maar voor een ITX behuizing niet heel klein. Hij heeft bijna de afmetingen van een zeer compact mATX torentje. De consequentie is dan uiteraard dat je een flinke dubbel-slots grafische kaart kwijt kan van maximaal 300mm, en ook flinke ATX voedingen van maximaal 200mm. Het moederbord moet wel een ITX bord zijn, en de geringe breedte van de behuizing (in combinatie met flink wat ruimte voor kabelmanagement) zorgt dat flinke tower koelers echter weer niet passen. 130mm is dan weer wel voldoende voor alle stevige HTPC koelers, en als je het gek wil maken is gebruik van een 120mm waterkoeler ook mogelijk.

Verder kan je op het gebied van koeling een 120mm intake plaatsen, en een 90mm outtake ventilator. Beide zijn echter optioneel, er zit standaard geen actieve koeling in de 901. 90mm ventilatoren zijn vrij zeldzaam, maar 92mm ventilatoren passen ook gewoon.

Naast het bovenstaande kan je 2 3.5” of 2.5” drives plaatsen in de ingebouwde hot-swap bays (nou ja, kom ik zo op terug), en daarnaast kan je nog eens 2 extra 2.5” SSDs of HDDs in de behuizing plaatsen. Al met al een aardige hoeveelheid inbouwopties, voldoende voor de doelgroep systemen.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments