De LX18 komt in een vrij standaard verpakking aan, het geheel voelde wat licht, en het viel mij opdat ik direct een tulp aansluiting kon zien.

600,590

600,416

De headset zelf zit in wat standaard cheapie plastic, weinig spannends of luxe dus, maar het voldoet voor deze prijs zeker. Naast de headset, krijg je er ook een korte handleiding bij.

600,598

Even de kabel op tafel uit leggen, en je merkt inderdaad dat hij flink lang is.

600,787

Naast de USB aansluiting zit er ook een tulp (composite) aansluiting aan, welke met een door-aansluiting eventuele speakers op je tv tulp aansluitingen niet in de weg zit. Ik was er niets over tegen gekomen op de site of in de specificaties, echter de handleiding geeft aan dat je deze bij console gebruik direct op je tv zet, naast de usb aansluiting op je console. Geluid gaat natuurlijk ook gewoon prima enkel over de usb aansluiting.

600,397

Verder op op de kabel kom je de in-line control tegen, met twee wieltjes. 1tje beheerst het volume vanaf de USB en/of tulp aansluiting, en 1tje is voor gebruik met de mini aansluiting de xbox controller voor de chat functie, en zo kan je dus de chat volumes en de game-sounds onafhankelijk aanpassen. Die losse kleine kabel om op je controller voor de chat-functie aan te sluiten zit uiteraard vast aan de in-line control. Er zit ook een schakelaartje op welke je op Xbox of PS3 moet zetten wanneer je een console aan sluit.

600,479

600,267

Excuses voor de matige foto, de headset had ik op weg gestuurd, en kwam toen tot de ontdekking dat dit chat-kabel fototje ontbrak.

De headset zelf ziet er m.i. prima uit. Voelt lekker stevig aan, maar is toch erg opvallend licht voor op je hoofd. Het plastic is gelukkig niet glimmend, behalve de kleine rode details dan, iets wat ik zeer op prijs kan stellen. Het geeft hem toch een wat luxere uitstraling op deze manier dan wanneer glimmend plastic was gebruikt.

600,773

600,543

Het Lioncast logo op de oortjes is ook leuk om te zien, zeker gezien de jonge leeftijd van de eindgebruikers zal dat wel in de smaak vallen. De earpads zelf zijn erg zacht, en van stof. De headband lijkt op de foto welliswaar iets van (nep) leer, maar is ook een zacht stof materiaal.

600,519

Zeker een plusje vind ik de uitneembare microfoon. Aangezien er niet veel gebruik van zal worden gemaakt is het fijn dat je deze er eenvoudig uit kan klikken, zo dat hij je nooit in de weg hoeft te zitten. De microfoon zelf voelt stevig, en is goed buigbaar.

600,626

600,608

De LX18 is uiteraard ook in hoofd-maat verstelbaar, van vrij klein (klein genoeg voor bijvoorbeeld een gemiddelde 12 jarige), tot absurd groot. Hij zal wat betreft formaat voor praktisch iedereen moeten passen.

600,302

600,337

Prima eerste indrukken dus.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments