Ik heb deze header maar even laten staan van uit mijn vorige headset review, maar zoals je wellicht zal zijn opgevallen was er op geen foto iets van een cd’tje of iets dergelijks te zien. Naast de headset zelf en handleiding zat er dan ook niets in de verpakking. Ik was even iets bezorgd over de installatie van drivers, maar die bleken, althans in Windows 7, totaal niet nodig.

Binnen 3 seconden na aansluiten van de USB stekker kreeg ik de melding “Gereed voor gebruik”, en verscheen er een Device in mijn audio scherm genaamd “USB Ear-Microphone (Generic USB Audio)”. Ik kon dus direct aan de slag met de headset. Alhoewel de installatie dus lekker eenvoudig is, houdt het wel in dat eventueel afstemmen van het geluid geheel binnen de functies van het operating system moet gebeuren.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments