600,355

ProductpaginaWederom tijd voor een headset review. Dit maal gelukkig niet omdat onze kleine man iets te hardhandig te werk was gegaan, maar omdat mn lieve dame nog met een el cheapo budget headsetje zat te werken. Daar moest eens verandering in komen.

Zo begon de zoektocht. De headset zou vooral voor gaming worden gebruikt. Af en toe een aflevering van een serie kijken en een youtube filmpje moest een gaming headset tenslotte ook wel kunnen. Een afneembare microfoon was wel een plus gezien deze zelden wordt gebruikt. Verder was het budget niet zo relevant, maar moest hij voornamelijk comfortabel zijn en waren de looks stiekem toch ook wel belangrijk (en zo stapelen de wensen zich zoals vaker toch snel op). Oftewel, we gingen op zoek naar een wat opvallende en wit gekleurde gaming headset met surround mogelijkheden.

Gezien ik zelf zeer te spreken was over mijn Ozone Strato Evo headset liepen we vrij vlot tegen de Ozone Onda Pro aan. Hetzelfde merk, maar verder toch een heel ander beestje. De Onda Pro is een USB headset voor PC en PS4 en is vooral op gamers gericht. Leverbaar zowel in het Zwart als in het Wit, waarbij de witte variant een blauwe led verlichting heeft, en de zwarte variant rode verlichting. Met een prijs van 80 euro zit de Onda Pro iets hoger in de markt, dus deze nieuwe headset had wat verwachtingen waar te maken. (Ik zie dat op het moment van posten de headset voor minder dan 72 euro te krijgen is, toch fijn.)

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.