Ik gaf eerder al aan dat deze headset “Plug&Play” is, en dat is inderdaad helemaal correct. Je hoeft geen software te installeren, je plugt hem in je pc, je wacht een paar seconden, en je kan aan de slag. Oftewel deze headset voor serieuze gamers is ook nog eens gewoon noob-proof!

Hoewel dat natuurlijk lekker makkelijk klinkt, heeft het geheel ontbreken van een software pakket natuurlijk wel consequenties; het ontneemt je de optie om het geluid naar wens af te stemmen. Je zal het dus moeten doen met de afstelling die Ozone voor jou heeft gekozen. Nu ga ik uiteraard zo in op de prestaties van deze headset, maar ik kan mij voorstellen dat er gebruikers zijn die over het ontbreken van personalisatie vallen. Ik had zelf ook zeker graag de mogelijkheid gehad om eea aan te passen, met mijn huidige Ozone Strato Evo heb ik met de vele aangeboden instellingen uiteindelijk een profiel kunnen opbouwen wat mij net even beter lag dan de fabrieksinstelling.

Maar goed, laten we eerst maar gaan kijken naar hoe de headset met zijn vaste instellingen presteert.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.