Review: Phanteks Enthoo Evolv ATX
Productpagina @ Phanteks


Dat Phanteks behuizingen mij keer op keer hebben weten te overtuigen zal geen nieuws zijn. Stuk voor stuk kregen ze van mij de volle score, en de kleine beetjes kritiek, tot zover die er al was, wogen geenszins op tegen het ‘wow-gevoel’ welke ik telkens kreeg. Echter met elk indrukwekkend product wordt de lat bij de volgende producten een trapje hoger gelegd, dus de verwachtingen waren bij de Phanteks Enthoo Evolv ATX hoger dan ooit tevoren.

Eerder passeerden de originele Evolv, een mATX behuizing, en de Evolv ITX mij al, en vandaag is de jongste telg uit de Phanteks familie aan de beurt: de ATX variant van deze Evolv reeks. De Evolv serie kenmerkt zich door een opvallend uiterlijk, de aanwezigheid van volledig aluminium panelen (en deuren!), en een bijzonder interieur. De Phanteks Enthoo Evolv ATX is wel een behuizing voor het luxere segment gezien de prijs van 179,90 euro. De Evolv ATX is verkrijgbaar in het traditioneel zwart, maar ook in het antraciet. Deze antraciet variant komt vandaag aan bod.

250250250250

Over Stephan

Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.

5
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Frederik D. M.MarcoStephan Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marco
Gast
Marco

I noticed that you have installed the fans radiator as intake in the top.
I prefer this solution, as already adopted in my HAF X, that takes fresh air from outside to grant a better colling to the radiator.
Have you modded something to fit the fans or the installation is quite standard ?
thanks in advance

Marco
Gast
Marco

Thank you Stephan for your feedback

Frederik D. M.
Gast
Frederik D. M.

How did you get the fans above the radiator? Can’t get my Corsair fans to fit nicely without bending the topbracket abit..

– Frederik D. M.