Review: Phanteks Enthoo Evolv ATX
Productpagina @ Phanteks


Dat Phanteks behuizingen mij keer op keer hebben weten te overtuigen zal geen nieuws zijn. Stuk voor stuk kregen ze van mij de volle score, en de kleine beetjes kritiek, tot zover die er al was, wogen geenszins op tegen het ‘wow-gevoel’ welke ik telkens kreeg. Echter met elk indrukwekkend product wordt de lat bij de volgende producten een trapje hoger gelegd, dus de verwachtingen waren bij de Phanteks Enthoo Evolv ATX hoger dan ooit tevoren.

Eerder passeerden de originele Evolv, een mATX behuizing, en de Evolv ITX mij al, en vandaag is de jongste telg uit de Phanteks familie aan de beurt: de ATX variant van deze Evolv reeks. De Evolv serie kenmerkt zich door een opvallend uiterlijk, de aanwezigheid van volledig aluminium panelen (en deuren!), en een bijzonder interieur. De Phanteks Enthoo Evolv ATX is wel een behuizing voor het luxere segment gezien de prijs van 179,90 euro. De Evolv ATX is verkrijgbaar in het traditioneel zwart, maar ook in het antraciet. Deze antraciet variant komt vandaag aan bod.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.