Review: Sharkoon Fireglider
Productpagina @ Sharkoon


Onlangs bekeken we de nieuwste muis van Sharkoon, de M50, een leuke all-round muis. Vandaag blijven we bij dit Duits-Taiwanese bedrijf, maar gaan we terug naar hun roots. Daarmee doel ik zowel op het feit dat we een echte prijsvechter gaan bekijken, iets waar Sharkoon toch een reputatie voor heeft, als het feit dat het onderwerp van deze review al een hele, hele lange tijd mee gaat. Nu is een muis uit 2009 niet helemaal ‘roots’ voor Sharkoon, maar voor gaming peripherals is dat toch een extreem lange tijd. We gaan dus terug naar het jaar dat Twitter en Spotify echt groot werden, het jaar dat Microsoft Windows 7 uitbracht, Corsair nog nooit een behuizing had verkocht, en Sharkoon een muisje genaamd ‘FireGlider’ uitbracht.

De originele fire-print FireGlider is nog altijd op de markt, maar wij bekijken de iets recentere geheel zwarte variant. Beide zijn verkrijgbaar vanaf ca 26 eur, en er is een optische variant verkrijgbaar vanaf een luttele 20 euro.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”335024″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.