De specificaties van de productpagina:


Kudos weer voor een lekker complete productpagina. Hoewel Windows 7 bij de eerste FireGlider release nog niet uit was is het fijn dat inmiddels Windows 7, 8 en ook 10 worden ondersteund. De gebruikte laser sensor, de Avago ADNS-9500 gaat inmiddels al even mee en is ook geen onbekende hier in huis. De maximale DPI van 3600 is vandaag de dag met de DPI-race wat aan de lage kant, maar er zijn weinig praktische scenario’s waarin 3600 DPI niet voldoende biedt.

De specificaties wijzen vooral op een ietwat grote muis. Een paar millimeter aan de lange, brede en hoge kant en met een leeggewicht van 135 gram ook net een paar gram zwaarder dan de typische gaming muis. Met de meegeleverde gewichtjes kan je hem zelfs nog wat verzwaren.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.