De verpakking is uitstekend in orde, ook de extra’s zoals de extra glijders en het tasje zijn een leuke touch. Zelfs de USB kabel is gevlochten. Zaken die je niet doen vermoeden dat je met een betaalbare muis te maken hebt.


]

Hetzelfde gaat eigenlijk op voor de muis zelf; geen enkele indicatie dat je met een goedkoper model te maken hebt. Hooguit dat het ontwerp wat onopvallend is, en in combinatie met de wat grotere, ietwat loggere vorm wellicht niet op de meest flashy high-end muis lijkt, maar het is een oer solide muis die op fysiek vlak echt niet onder doet voor modellen die voor een meervoud over de toonbank gaan. De bovenkant is van een rubberized coating voorzien wat hem flink grippy maakt, en aan de zijkanten zien we ook rubberen grips. Daartussen zit een wat gladder materiaal.


Twee duimknoppen vormen een vrij typische linkerkant, de bovenkant is voorzien van een extra knop en wat een LEDje lijkt is in feite de DPI switch knop zelf. De rechterkant is van het iets gladdere materiaal en niet noemenswaardig gevormd.
De onderzijde is vrij standaard, met de optie om de muis zwaarder of lichter te maken als leuke extra. ‘Licht’ wordt een FireGlider nooit, maar er zit dus wat flexibiliteit in.Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.