Review: Eizo EV2750
Productpagina @ Eizo


De eerste en laatste keer dat we Eizo onder de loep namen betrof het een game scherm, echter vandaag gaan we een kijkje nemen naar wat Eizo te bieden heeft voor de (laten we eerlijk blijven: welvarende) prosumer of zakelijke gebruiker. De Eizo Flexscan EV2750 legt zoals we tegenwoordig vaker zien niet de nadruk op ‘iets van sync’, curved, ultra-wide, ultra-groot, zoveel milliseconde, of welke populaire kreet dan ook, maar op haast secundair klinkende aspecten: dunne bezels, extreme flexibiliteit, een berg aansluitingen, automatische helderheid afhankelijk van je omgeving, en een ‘flicker-free’ verlichting. Wat afmetingen en resolutie betreft is het echter onmiskenbaar een actueel product, want 27” en 2560x1440p is natuurlijk verre van ouderwets, en uiteraard betreft het een IPS paneel.

De Eizo EV2750 is verkrijgbaar voor ca 830 euro, en komt in zowel een –BK als –WT uitvoering, oftewel in het zwart en in het wit. In deze review bekijken we de laatste.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”323695″ numshops=”5″]

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.