Review: MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB GDDR5X
Productpagina @ MSI


‘Ein-de-lijk!’ was de eerste reactie enkele weken geleden toen bekend werd dat de GTX 1080’s toch echt van de band aan het rollen waren, we hebben tenslotte lang uit moeten kijken naar de opvolgers van de 900-serie Nvidia kaarten. Iets minder bescheiden, en ook iets minder ‘PG’ (lees: niet-review-vriendelijk taalgebruik) was mijn reactie toen de MSI GeForce GTX 1080 Gaming X op de mat lag. We hebben gedanst, gedronken, en flink gelachen alvorens we knockout gingen en alsnog een dag verder waren voordat we de nieuwste high-end grafische kaart konden uitpakken.


De kaart waar wij en onze kleine al lange tijd van dromen…

Het zou de kaart der kaarten moeten zijn, de eerste reviews van de (veelal referentie) GTX 1080’s zijn natuurlijk al uit en liegen er niet om, en vooralsnog lijkt AMD niet met een antwoord te komen voor zij die gewoon de dikste kaart van dit moment willen hebben. Oftewel, we gaan kijken of de MSI uitvoering van dit beest aan alle hooggespannen verwachtingen voldoet voor de meest veeleisende gamers.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”350131″ numshops=”3″]

Alvast wat warmmakertjes:
250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.