Review: NZXT S340 Special Edition & Hue+ review
Productpagina NZXT S340 Special Edition
Productpagina NZXT Hue+


De review van vandaag krijgt een speciaal kleurtje, of eigenlijk: heel veel kleurtjes. We gaan namelijk een behuizing review, in dit geval van de NZXT S340 Special Edition, combineren met een review van het nieuwe LED pakket van NZXT, de Hue+.

Special Edition in de naam staat in dit geval voor de Razer uitvoering van NZXT hun inmiddels zeer bekende en populaire S340 uitvoering. De Hue+ van NZXT is een pakket met vier RGB LED strips, een controller en een software pakket om tal van LED effecten mogelijk te maken. NZXT plus Razer plus een RGB LED kit? Dat zou toch een kleurrijke review met visueel geweld moeten worden.

De NZXT S340 Special Edition is verkrijgbaar vanaf een tientje of acht, een relatief bescheiden meerprijs van ca 15 a 20 euro boven de S340 modellen in andere kleurtjes. De NZXT Hue+ is verkrijgbaar voor ca 60 euro.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.