We beginnen met de specificaties van de NZXT S340 Special Edition:


De S340 is een ATX behuizing, maar kijken we naar de afmetingen aan de buitenkant dan is het eigenlijk een bescheiden afgemeten kast. Het gewicht van iets meer dan 7 Kilo is gezien die afmetingen nog best aardig en tevens een indicatie van een niet geringe hoeveelheid staal.

NZXT lijkt een duidelijke keuze te hebben gemaakt dat externe 5.25” bays verleden tijd zijn, deze zien we niet meer terug op de S340 en tal van andere recente behuizingen. Een NAS bak zal je er ook niet van willen maken gezien je wat HDD’s beperkt bent tot drie 3.5” HDD’s en een paar SSD’s. Meer dan genoeg natuurlijk voor de meeste systemen. Die categorie lijkt NZXT ook op te richten want er is maar liefst 364mm ruimte voor je grafische kaart (min de ruimte die je waterkoeling in beslag neemt) en ook 161mm ruimte voor je processorkoeler is niet verkeerd.

Koelmogelijkheden zijn niet extreem, maar gezien de beperkte afmetingen zeker niet verkeerd. Er is ruimte voor vier ventilatoren, en je krijgt er standaard twee bij. Voor liefhebbers van waterkoeling biedt deze kast precies genoeg ruimte aan een NZXT Kraken X61 aan de voorzijde, en een 120mm model zoals de Kraken X31 aan de achterkant. De S340 is voorzien van stoffilters aan de onderzijde en aan de voorzijde.

De specificaties van de Hue+

https://www.youtube.com/watch?v=4ittFz72CnA


In eerste instantie zou je denken dat 60 euro voor een LED set best fors is, echter zodra je de specificaties bekijkt dan snap je dat er flink wat in het pakketje zit. We zien een controller, 4 RGB LED strips van 30cm per stuk en vier verlengkabels in verschillende lengtes. De LED strips zelf zijn zowel magnetisch als voorzien van 3M tape in het geval dat je ze echt vast wilt plakken. Het is dus echt een kant en klaar pakketje.

Aansluiten vereist een molex adapter om de controller en strips van prik te voorzien, en een vrij USB 2.0 header op je moederbord om de controller op je systeem aan te sluiten.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments