Goed, Ik had het over visueel geweld. Laat ik het simpel stellen: De NZXT S340 Special Edition geeft je weliswaar de optie om de verlichting uit te schakelen, maar moet het natuurlijk hebben van zijn groen verlichte Razer logo en de LED-strips aan de onderzijde. Wat je in deze drie foto’s ziet is onderdeel enkel van de S340 Special Edition, niet de Hue+.
En de Hue+, wat ik er ook over kan zeggen, ik kan beter wat plaatjes laten spreken. Met tal van opties, die ook nog eens super vloeiend over de strips heen vliegen, een flinke helderheid en een breed kleurspectrum, is de Hue+ gewoon genieten. Oordeel zelf zou ik zeggen. Excuses voor de foto-spam, maar nadat ik met pijn in mijn hart het aantal plaatjes van 400 terug bracht naar 100, en dat ik zelfs met tranen in mijn ogen de laatste keren op de ‘delete’ knop drukte, gaf ik het uiteindelijk toch op met alsnog een iets te grote selectie. Sue me.
Uiteraard staat niets je in de weg om de Hue+ gewoon geheel groen te stellen. Eventueel aangevuld met breathing of pulse effecten als je dat wilt, of kleine kleurnuances om toch iets extra leven in te blazen. Alhoewel, gewoon static groen mag er zeker zijn. Groene moederborden zijn zeldzaam, maar als je serieus in de markt bent voor een Razer build zou ik aanraden grotendeels zwarte hardware te overwegen, de Hue+ doet de rest.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments