De Raijintek Metis verpakking is bij ontvangst vooral opvallend licht. Klein kastje, klein doosje uiteraard.De eerste indrukken van de Metis waren enkel positief. Ok, over kleur-smaak valt te twisten, maar ik bleef vooral hangen met het gevoel “hoe is het toch mogelijk voor deze prijs”. Het aluminium ziet er werkelijk keurig uit, en ook de afwerking van bijvoorbeeld het frontpanel, de overgangen van de panelen, het aan/uit knopje, en de schroeven die bijvoorbeeld het venster in zijn plaats houden zien er allemaal top uit. De achterkant is wel ‘gewoon van staal’ en is geheel zwart uitgevoerd. Kwalitatief doet de indruk niet onder aan bijvoorbeeld Lian Li behuizingen in dit segment, en hoewel aluminium in de regel wel gevoelig is voor vingerafdrukken valt het eigenlijk wel mee, en is het ook goed schoon te poetsen. Wees wel altijd voorzichtig met ringen en andere objecten die kunnen krassen.


Het is uiteraard maar een relatief eenvoudig kubusje, dus heel veel valt er niet over te zeggen, het gaat vooral om de indruk die hij achter laat met zijn aluminium. Aan de onderkant valt nog wel wat te zien, zoals de rubberen voetjes die schuiven voorkomen, en we zien daar ook dat de 2.5” harde schijven met rubberen dempers op de bodem worden gemonteerd.


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments