SilverStone SST-FW122

De FW122 verschilt maar in één cijfertje van de FW121, maar is toch een heel andere ventilator.Ditmaal betreft het een ‘standaard’ 25mm dikke fan. Ook de FW122 is via je moederbord via PWM in te stellen, maar dan tussen 1000 en 1800 RPM. We zien een flink hogere airflow in de specificatie wat te verwachten was met de extra dikte, al is de maximale druk gelijk. Ook deze specificaties duiden op een case-fan die kan worden ingezet in omgevingen met minimale tot middelmatige weerstand in de airflow. Prima inzetbaar in de meeste behuizingen zou je verwachten, maar geen echte radiator-fan.

Ook hier zien we de long life sleeve bearing met een levensduur van 40.000 uur.

De FW122 is net als de FW121 blauw met wit, maar daar is het wel mee gezegd. Het frame is opvallend, bijna futuristisch te noemen, en veel meer elementen springen in het oog. De cirkel in het midden ontbreekt deze keer, maar het resultaat is er niet minder om. Wederom treffen we geen kabel-sleeve aan, maar wel een molex adapter, schroeven, een gedempte schroef-loze ophanging, en als extra deze keer witte rubberen pads om nog meer te dempen.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments