Goed, ik hoop dat dit een klein beetje een idee geeft over hoe de uiteindelijke roundup er uit komt te zien: alle producten op hun eigen manier in beeld, en daarna de resultaten wat betreft koelprestaties en geluidsdruk naast elkaar in grote grafieken. De reden om elk product op zich even uit te lichten mag hopelijk duidelijk zijn, want er zitten toch duidelijk grote verschillen in de uitstraling, afwerking, en extra’s, en die elementen zijn vaak ook van belang. Waar deze SilverStone fans in elk geval allemaal alvast goed mee scoren zijn opvallende kleuren, hippe frames, en toch ook unieke designs.

Uiteraard is het straks aan de ventilatoren om zich te bewijzen, want een lastig onderdeel van ventilator specificaties is dat ze praktisch niet te vergelijken zijn met die van andere merken, oftewel echt wat zeggen over de prestaties kan vooraf simpelweg niet. De praktijktest zal het dus moeten uitmaken, en dan zullen we zien of deze ventilatortjes niet alleen mooi zijn, maar ook echte inhoud hebben.


Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments