Review: NZXT H440 New Edition
Productpagina @ NZXT


Je zou denken dat mensen die veel behuizingen voorbij zien komen beter weten wat ze nu zelf zouden willen gebruiken, echter bleek het tegendeel waar. Vaak worden je wensen enkel complexer omdat je weet wat allemaal mogelijk is. Het moest wel ATX worden vanwege de aanwezige hardware, het moest strak van buiten en van binnen, het moest stil, en niet onbelangrijk: het moet bij elkaar passen. Vooral dat laaste zorgde dat het even duurde alvorens we wisten wat wij wilden op de nieuwe werkplek.

Insert de NZXT H440 ‘New Edition’, de ‘v2’ van de inmiddels niet onbekende originele H440 die goed scoorde op gebied van bouwkwaliteit, stilte, uitstraling, maar die op gebied van koeling wel een upgradeje kon gebruiken. De nieuwe H440 beloofd al de voordelen, maar dan met betere koelprestaties. Zoals we vaker bij NZXT zagen komt de kast ook in meerdere kleurstellingen waaronder geheel zwart (zwart/zwart), zwart met rode of blauwe accenten, of wit met zwarte accenten. Voor de liefhebbers van een window-loze behuizing is er ook een stealthy all-black uitvoering. Voor ons een mooi moment om de wens van ‘matching cases’ te realiseren; een zwart/rode voor mijzelf, een wit/zwarte voor de dame. En dat kan uiteraard niet zonder review.

Afhankelijk van je gekozen versie mag je verwachten tussen de 113 en 130 euro af te rekenen voor deze nieuwe NZXT H440.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.