Bij het openmaken valt als eerste de geluidsdemping op, deze zit op de zijpanelen, maar ook voor- en bovenpanelen. De panelen hebben duimschroeven welke in het paneel blijven zitten wanneer je ze los haalt, dus er is vanaf stap één wel nagedacht over gemak.


Intern doet NZXT traditioneel goede zaken, en dat is bij de H440 niet anders. Toffe afwerking van de voeding, kabelmanagement gaten, een prima kwaliteit staal en op het spuitwerk kunnen we geen kritiek vinden. SSD’s of andere 2.5” devices kan je eventueel in het zicht plaatsen bovenop het haast iconische LED verlichte NZXT logo voor je voeding.

De achterkant doet ook prima zaken. Voldoende ruimte voor kabelmanagement voor een pittig game-systeem, waarbij het helpt dat je eventuele voedingskabels eenvoudig onderin kan dumpen. De PWM hub voor je ventilatoren is een prettige toevoeging, zeker bij de afwezigheid van externe inbouwopties. Verder zien we rubberen demping voor de HDD’s, stoffilters op de onderzijde en voorzijde, en valt het feit dat je maar liefst vier ventilatoren krijgt toch positief op. Ook het bovenpaneel laat zich eenvoudig verwijderen en toont vervolgens de ruimte voor forse radiatoren (360mm of 280mm passen daar, evenals kleinere modellen). Extra plusje voor de afwerking van de switches en het frontpaneel, die zien er toch bovengemiddeld goed uit.De zwart/rode versie is wederom vanzelfsprekend.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments