De features en specificaties van NZXT:


Als we de specs en features bekijken ligt de focus op kwaliteit, koeling, en stilte. Zo zien we ruimte voor een flink aantal radiatoren, maar ook geluiddempend materiaal, een PWM-fan hub, en dat alle panelen van staal zijn. In de basis blijft de H440 uiteraard een vrij typisch afgemeten ATX toren.

Intern is ruimte voor maar liefst elf 3.5” HDD’s (al moet je mij niet vragen precies –hoe- ze dat voor ogen hebben) en/of acht 2.5” HDD’s/SSD’s waarvan er twee op de afdekplaat van de voeding liggen. Externe bays is geen ruimte voor, dus optische drives zijn verleden tijd. Voor een fan controller heb je die ook niet nodig, want er zit een PWM fan hub ingebouwd.

Koeling komt in de vorm van vier standaard meegeleverde ventilatoren, drie 120mm modellen voorin, één 140mm model achterin. Eventueel kan je daar nog enkele ventilatoren bijplaatsen aan de bovenzijde. Voor luchtkoelers is een ruime 180mm aanwezig, grafische kaarten dienen maximaal 428mm lang te zijn als je bereid bent enkele HDD plekken in te leveren, of 294mm als je dat niet wilt.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments