600,285

ProductpaginaNadat ik mijn lieftallige dame aan een nieuwe headset had geholpen kwam ze tot de conclusie dat nieuwe randapparatuur op zn tijd eigenlijk best wel lekker voelt; Er moest een nieuw muisje bij (Nu had ze de vorige toch ook aardig versleten…). De headset was wit met een blauwe led, maar een witte muis blijft natuurlijk niet heel lang fris, oftewel het moest ‘misschien iets met blauw’ worden. Net als ikzelf houdt zij er wel van als alles een beetje bij elkaar past, dus nog geen week nadat de headset was besteld kwam er een knaagdiertje bij in huis in de vorm van een zwart met blauwe Ozone Neon.

Ik begin mijzelf te herhalen: Ozone is een wat onbekende partij op de Nederlandse markt, maar dit is inmiddels het 4e product wat wij in huis halen, en tot dusver bevalt het eigenlijk allemaal erg goed. Uiteraard hadden wij dus het volle vertrouwen in de Neon, die met z’n prijs van ca 47 euro in het midden segment speelt. Ik had zelf het vertrouwen een beetje verloren in de meerwaarde van flink dure modellen, dus met een losjes gekozen budget van 50 euro paste deze er prima in. Vertrouwen in Ozone is natuurlijk leuk, en 47 euro is ook niet heel veel geld voor een muis, maar je mag er toch een kwalitatief goed product voor verwachten.

Naast deze zwart met blauwe variant, is de Ozone Neon ook leverbaar met rode details, witte details, en in een geheel zwarte uitvoering.

Voor ik aan het echte reviewen begin vind ik het wel van belang te vermelden dat ik bewust geen foto’s bewerk of iets dergelijks, het enige wat ik doe is soms wat bijsnijden en verkleinen naar review-maatjes. Dit juist om een realistisch beeld van de producten te geven, terwijl stock foto’s van veel producten nog wel eens van de realiteit kunnen verschillen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.