Het inbouwen van de Phanteks Enthoo Evolv wijst zichzelf eigenlijk wel. Het leuke (nou ja.. één van de vele leuke dingen) aan de Evolv is dat hij helemaal modulair is, en je alle panelen, tussenpanelen, voetjes, etcetera van de behuizing af kan halen als je zeer complexe builds (lees: tig radiatoren) in wilt bouwen. Voor een gangbare build, met een tower koeler en een GPU (of twee), hoef je uiteraard niets anders te doen dan de deurtjes even open te zetten, of geheel te verwijderen, moederbordje er in, grafisch kaartje er in, en klaar.

De Evolv is eigenlijk bedoeld voor een mATX moederbord, wat je ziet aan de grote gaten voor kabels. Maar ook een mITX moederbord kan echter prima weggewerkt worden als de indeling een beetje uit komt voor de case-kabels.


De grootste plus (nou ja, één van de vele) van de Phanteks Enthoo Evolv, of eigenlijk alle Phanteks behuizingen, is de manier waarop Phanteks je helpt een mooie build te maken. Gebruik je een voeding met lelijke kabels of een niet modulair model? Geen probleem, alle kabels uit het zicht. Lelijke 3.5” HDDs? Ook uit het zicht. Stock kabels zijn alvast weggewerkt om het makkelijk te maken, en de ruimte tussen de voeding en het achterpaneel kan je andere rommel kwijt zonder dat iemand het ooit ziet. Heb je een videokaart waar de PCI-e stekkers in de richting van het venster aangesloten moeten worden? Ook dat is geen punt, bij een beetje GPU vallen die stekkers uit het zicht van het venster. Hetzelfde geldt uiteraard voor de optische drive die niet ontbreekt, maar wel uit het zicht zit. Het maakt het eigenlijk kinderlijk eenvoudig om er een super toffe build mee te maken, het enige wat je moet doen is een moederbord, grafische kaart, en processorkoeler kopen die jij mooi vindt passen. Het inbouwen kan je vervolgens vlot doen, en het resultaat ziet er dan uitzonderlijk goed uit. Een echte meerwaarde wat het inbouwen van een chique build betreft.


0 0 vote
Article Rating

Over Stephan

Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments