De specificaties en features van de VPRO website:


Game muizen is niet een marktsegment waar grote stappen vooruit van de merken de leiding heeft. Sensoren zijn leidend voor de prestaties, en de sensoren meeste komen bij een zeer beperkt aantal fabrieken vandaan. De meeste van die sensoren van zijn vervolgens weer matig, oftewel de keuze voor een fabrikant die een game muis wil maken is beperkt. Het doet daarom goed om te zien dat Rapoo heeft gekozen voor een bekende sensor met een keurige reputatie: De Avago ADNS-9800, een sensor die ik in meerdere eerdere reviews al heb besproken. Deze sensor heeft een maximale DPI van 8200, dus voor de mensen die denken dat meer DPI direct een betere muis maakt, hoera! (Voor alle duidelijkheid: Zo werkt het dus niet) Deze sensor staat bekend om aanpasbaarheid via de software, dus dat de lift-off distance naar wens aan te passen is komt dan niet als een verrassing.

De behuizing er om heen is met zijn afmetingen “gemiddeld” te noemen, en het gewicht van 115 gram is nipt, maar echt nipt, lichter dan het gros van de concurrentie. De kabel is gevlochten en de USB kabel is gold-plated zoals we in deze prijsklasse gewend zijn, en ook een leuke RGB LED feature is aanwezig, oftewel je kan de verlichting naar wens kleuren.

De VPRO V900 is compatible met alle Windows versies vanaf XP.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments