Op papier is de VPRO V900 tot nu toe in orde. Een vertrouwde sensor, de features die je zou verwachten in deze prijsklasse, en wat leuke LED functionaliteit. Ook de eerste indrukken van het product op tafel zijn echter uitstekend, want de verpakking is dik in orde. Stevig karton, mooie print, klapt open, en ook het binnenwerk zit prettig in elkaar. Het misstaat zeker niet als een cadeautje. Meteen even een sneak fototje van het V700 toetsenbord waar ook nog een reviewtje van gaat komen. In de verpakking vinden we onder andere een klein mapje met daarin een driver-cd en een handleiding. Wederom keurige indrukken en een bovengemiddelde presentatie van het product.
Ook de gold-plated USB aansluiting, de gevlochten kabel, en het klittenband om hem netjes op te vouwen zien er keurig uit.En dan de muis zelf. Deze maakt absoluut een goede indruk. Wat we bij o.a. ROCCAT ook al zagen is een combinatie van verschillende materialen die samen een mooi plaatje vormen. Het gros van de V900 is mat typisch kunststof (met een niet te fijne afwerking wat hem niet te glad maakt), wat grippy-delen aan de zijkant voor de duim, ringvinger, en pink (tenzij jij zo’n vage grip hebt met je ringvinger op de rechter knop 😉 ), en enkele hoogglans delen voor een beetje shine. Twee duimknoppen sieren de zijkant, en maken duidelijk dat het echt een muis voor rechtshandigen is ondanks de slechts beperkt gevormde behuizing.

De metalen strip over de rug herinnert ons er aan dat het een Rapoo muis is, en de DPI knop bovenop kan je haast niet missen. Aan de onderzijde ziet de V900 er ook keurig uit. Sensor in het midden en vooral erg mooi afgewerkt.De V900 laat dus een goed gevoel achter wanneer hij uit de verpakking is, want de muis ziet er uitstekend uit, voelt solide aan, en ook de afwerking laat weinig te wensen over.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments