De tabel exacte instellingen per game voor de gebruikers die geen moeite hebben met wat instellingen omlaag te schroeven:


Bij al deze games maak ik gebruik van de geintegreerde benchmark. De enige noemenswaardige opmerking daarbij is dat ik bij Stalker enkel gebruik maak van de ‘Sunshafts run’, veruit het zwaarste onderdeel in de Stalker: Call of Pripyat benchmark. Het is een wat oudere game met meedere runs, echter de Day / Night runs zijn dusdanig licht dat je bij alle kaarten resultaten gaat zien in de 100+ of zelfs 200+ FPS.

De resultaten:


Nu zien we de getallen omhoog schieten. Hoewel het beperken van de AA al een grote winst geeft, zorgt het terugschroeven van wat instellingen al snel voor een erg soepele spelervaring. Een persoonlijk element, maar ik vond ook Medium instellingen in deze games er echt niet slecht uit zien. Verschillen zijn er uiteraard, zeker als je ze side-by-side bencht, maar een vloeiende game is een grotere factor dan een game met hogere settings of MSAA.

Alle benchmarks worden uiteraard ook kritisch in de gaten gehouden, en alle games zagen er in elk geval vloeiend uit zonder dat je last had van momenten van te lage FPS.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments