MSI GS63VR 6RF-029NL review
Productpagina @ MSI


In Mei van dit jaar bekeken we de MSI GS60 ‘Ghost Pro’ laptop van MSI, een dun model met o.a. een GTX 970m, dat was circa een maand voordat Nvidia met de nieuwe GTX 10 series (of 1000 series) grafische kaarten aan kwam zetten. Al snel volgde de verhalen dat de mobiele varianten van die nieuwe generatie wel eens bijzonder dicht op hun desktop broertjes zouden zitten. Nu deden de GTX 900-series in laptops al prima zaken, maar een GTX 970m zit toch ruim achter een ‘echte’ GTX 970. De gelegenheid om een laptop met GTX 1060 aan de tand te voelen, zeker na de hele recente desktop GPU reeks van Nvidia wel getest te hebben, zeg je uiteraard geen nee tegen.

De MSI GS63VR 6RF Stealth Pro van vandaag betreft net als vorige keer een vooral dun model, dit in tegenstelling wat men nog altijd inbeeld bij het woord ‘gaming laptop’, maar dan wel met o.a. een pittige Intel Core i7, 16GB DDR4, een 256GB m.2 SSD en een extra harde schijf van 1TB, en dus die GTX 1060 waarbij direct opvalt dat Nvidia de ‘m’ toevoeging heeft laten vallen.

Deze specifieke uitvoering is verkrijgbaar voor 1999 euro en is voorzien van een full HD IPS paneel. De GS63VR variant met een Ultra HD scherm en een 2TB grote HDD is te koop voor 2200 euro.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”361344″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.